Empreses Empreses

Meta Sports és un Club Esportiu ubicat en una importat zona industrial, amb una situació estratègica respecte als pobles propers, amb fàcil i còmode accés, amb més de 5.000 m2 de modernes instal·lacions i un gran equip de professionals disposats a oferir el millor servei.  
 
Ens plau fer-li arribar una proposta per tal que vostès puguin gaudir de les avantatges que els hi oferim com empresa.

Curs Rehabilitació Global Postural

facana 20120126 02

Cada dia l'empresa es preocupa més de la salut dels seus treballadors i són conscients de la importància de crear uns hàbits de prevenció.

Un tema molt important per a les empreses són les absències laborals, per lessions en moltes ocasions per falta de prevenció i per hàbits no correctes d'higiene postural o de salut en general. Si el vostre treballador no es troba en un ambient de salut satisfactori perjudica el seu rendiment diari, la capacitat de concentració i el seu benestar personal.

És per això, que Metasports per tal d'ajudar a prevenir les citades lessions, així com per corregir i reforçar aquests problemes hem creat la possibilitat de poder realitzar per la vostra empresa un curs de Rehabilitació Global Postural.

Llegeix més:Curs Rehabilitació Global Postural